11.11.11 rekruteert Wunderman Thompson in de strijd voor een rechtvaardige wereld

Antwerpen - 15 april 2022

 

Na een pitch waaraan 4 bureaus deelnamen, koos 11.11.11 Wunderman Thompson als winnaar voor een partnership in de komende drie jaar. Het bureau zal zorgen voor alle communicatie en samen met de non-profitorganisatie strijden voor een rechtvaardige wereld met respect voor mens en natuur. Zo wordt Wunderman Thompson naast de belangrijkste fondsenwervingscampagne in november ook het hele jaar door ingeschakeld voor campagnes en activaties rond diverse thema’s.

“We zijn verheugd dat we samen met het sterke team van 11.11.11 mee kunnen investeren in een betere wereld. Wunderman Thompson kan niet wachten om dit mooie merk nationaal te gaan versterken en een beter begrip te creëren rond internationale solidariteit. Solidariteit die vandaag de dag zo hoognodig is, van wat er zich vandaag in Europa afspeelt tot ver buiten de grenzen van ons continent. We willen ervoor zorgen dat we samen met 11.11.11 de harten van het brede publiek bereiken en ze ook aanzetten tot actie met straffe campagnes.”

- Elke Janssens, Chief Growth Officer bij Wunderman Thompson

“Bij Wunderman Thompson kwam alles samen: strategisch vernuft en creativiteit met een behoorlijke expertise op digitaal vlak. We hebben vertrouwen om met deze partner 11.11.11 verder te doen groeien bij de juiste doelgroepen.”

– Els Hertogen, algemeen directeur van 11.11.11

De samenwerking startte in maart 2022. Uittredend bureau: Bridgeneers.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over VML Belgium

 

 

Neem contact op met

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

erwin.jansen@vml.com

www.vml.com