Améline by Mayerline kiest voor stijl met These Days

Mayerline is een vaste waarde in Belgisch modeland. Deze lente lanceert het een nieuwe lijn: Améline by Mayerline. De collectie is ontworpen met een geraffineerde, ervaren en toch ongedwongen vrouw in gedachten. Daarom wilde men Améline lanceren op een manier die even stijlvol is als de collectie zelf. Om dat waar te maken, koos Mayerline voor These Days.

Het bureau creëerde een nieuw merkverhaal dat je meeneemt naar de wereld van de Améline-vrouw.

These Days ontwierp www.améline.be, de draaischijf van de lanceringscampagne. Op de one-page website voel je meteen aan wat de Améline-vrouw beweegt. Dezelfde in het oog springende moodfilm vind je ook, verkort, terug in de verkooppunten.

Naast de klassieke advertenties in toonaangevende modebladen (Knack Weekend, Le Vif/L’Express, Marie Claire, Feeling, Gael), zorgde These Days ook voor een bijzondere samenwerking tussen Améline en Feeling. In het magazine komen vier ambitieuze dames aan het woord. Zij geven een beeld van de Améline-vrouw in het écht.

De Améline-campagne wordt op social media ondersteund, ingebed op de Facebook-pagina van moederbedrijf Mayerline.  Tot slot produceerde These Days ook alle ondersteunend materiaal voor het persevenement.

Meer info

 

CREDITS

Client: Améline by Mayerline

Contact: Annick Meyer, Clarisse Van der Pluym

Agency: These Days 

Creative Director: Werner Van Reck

Creation: Annelies Rongé, Stephanie Van Tichelt

Design Director: Max Heirbaut

Account Manager: Ine Beeckmans

Account Director: Veroniek Hesters

Strategic Planner: Katleen De Vlieger

Design: Lotte Neirynck, Joris Verstuyft

Copy: Luk Catrysse

Producer: Bruno Dejonghe

Production Company: Initials L.A.

Director/Photographer: Guillaume Lechat

Music Production: Roundhouse

Annick Meyer

Mayerline

Veroniek Hesters

Account Director, These Days

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be