Arjen Tarras en Kasper Janssens naar These Days.

These Days versterkt deze week zijn creatieve rangen met vers bloed: Arjen Tarras en Kasper Janssens.

Arjen (Art Director) en Kasper (Copywriter) leerden elkaar kennen bij Boondoggle Leuven, waar ze ook allebei hun eerste stappen in de reclamewereld zetten. Na een vlotte samenwerking van een jaar maakten het creatieve team al snel de overstap naar Duval Guillaume. Daar werkten ze twee jaar lang vooral op klanten als Stad Antwerpen, Rode Kruis-Vlaanderen en AXA Bank & Verzekeringen.

Nu maken ze dus de overstap naar These Days, waar ze naar eigen zeggen met veel goesting en ambitie hun carrière verderzetten.

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be