Bij Telenet kan heel je familie de boom in!

Niet figuurlijk natuurlijk, maar letterlijk. Want These Days ontwikkelde een originele kerst-activatie waarbij Telenet klanten een gepersonaliseerde kerstbal krijgen met hun gezicht erop.

Hoe werkt het? Een Telenet-hostess neemt een grappige fisheye-foto van jou en stuurt die meteen door naar het Telenet-winkelpunt. Daar wordt jouw foto op een kerstbal gedrukt en met een gepersonaliseerde code kan je de kerstbal gaan ophalen in het Telenet-winkelpunt. Zo krijgt elke Telenet klant een unieke kerstbal die zelfs helemaal onderaan de boom méér zal opvallen dan de piek bovenaan. En het wordt nog leuker als je naast heel je familie in de boom kan hangen. Deze activatie in de winkel past dan ook helemaal in het thema van Telenet tijdens deze eindejaarsperiode: "Feesten en blijven feesten!".

De actie loopt van 10 tot en met 24 december in 16 Telenet-winkelpunten.

Wil jij ook een gepersonaliseerde kerstbal? Kijk dan snel op Telenet.be.

 

Credits

Client: Telenet

Creative Directors: Manuel Ostyn, Pieter Staes

Creatives: Sven Van Hooydonck, Danny Vissers

Account team : Séverine Vanoirbeek, Lennie De Wit

Graphic Designer: Dorien Wendelen, Laura Soave

Event: E-Demonstrations

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be