BLACK & DECKER LAAT JE VAN DE VLOER ETEN

Voor de lancering van de steam-mop en SteaMitt stoomreinigers van Black & Decker, opende These Days een restaurant waar je van de vloer kon eten. Letterlijk.

Het was een vreemd zicht in het oude postgebouw aan de Antwerpse Groenplaats: genodigden aten er in pop-uprestaurant Floor 99.9 van de vloer. Met veel smaak verslonden ze culinaire hoogstandjes ‘op een bedje van tegel’. Die werden hen voorgeschoteld door Lady Chef of the Year 2015 Anne-Sophie Breysem van Jong Keukengeweld. De gasten aten natuurlijk niet zomaar van de grond. De vloer werd eerst gereinigd met de BLACK+DECKER steam-mop en SteaMitt die 99,9% van alle bacteriën doden.

Credits:

Client: BLACK + DECKER

Client contact: Birger De Geeter, Sam Michielsen

Agency: These Days

Creative Directors: Manuel Ostyn, Pieter Staes

Creative concept: Jan Denys, Patrick Vermeylen

Design Directors: Sebastien Greffe, Max Heirbaut

Account: Charlotte Van der Perre, Joke Tersago

Social Media Marketer: Charlotte Van der Perre

Production: Bruno Dejonghe

Event: We Make You Happy

Film production company: Static Films

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be