Carrefour Hypermarkten en Wunderman Thompson worden hofleverancier

Antwerpen - 17 juli 2020

Belgen voelen zich de koning te rijk tijdens een gezellige barbecue in de hof. En met de Carrefour Hypermarkten beschikken ze over de ideale hofleverancier, zeker tijdens de Hyper Barbecue Weken.

Nadat we wekenlang op hete kolen zaten in ons kot, zijn we weer volop aan het bakken en braden buiten met vrienden of familie. Een bezoek aan de Carrefour Hypermarkten, die een gigantische keuze aan Belgische BBQ-producten bieden, mag hierbij niet ontbreken.

Het feit dat onze Nationale Feestdag tijdens de Hyper Barbecue Weken valt, inspireerde Wunderman Thompson Brussels tot het thema van een Royale Barbecuezomer. Klanten die voor € 70 aan BBQ-producten kopen, krijgen een vorstelijke barbecueschort cadeau, compleet met officiële medailles van de “Orde van de Vleesvork”, een fonkelende broche(ette) en een koninklijke eretitel.

Daarnaast werd een speciale AR-lens gecreëerd voor Instagram en Facebook die zorgt voor een instant vorstelijke allure: ideaal om je vrienden mee uit te nodigen en fun gegarandeerd op de bbq zelf! De campagne is te zien in de winkelpunten en maakt daarnaast ook gebruik van de eigen communicatiekanalen van Carrefour (DM, folder, radio instore, sociale media, website,…).

Carrefour-Instore-NL-20.mp3

MP3 - 627 Kb

CREDITS

 • Agency: Wunderman Thompson Brussels 
 • Client: Carrefour Belgique
 • Client contact: Dave Froidcoeur, Audrey Lison, Ophélie Content
 • Creative director: Sam De Volder
 • Creative team: Tijs Dejonckheere, Wout Geysen
 • Account director: Laurence Binot
 • Account team: Conny Faymonville, Manon Wambreuse
 • Strategy: Dennis Snijders
 • Design en DTP: Inge Vanhees, France Cleves
 • Agency producer: Caroline Van Ranst
 • Print producer: Sofie Verschaeren
 • AR production: Playar Studio

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be