Child Focus en These Days houden de hoop levend.

Child Focus en These Days lanceren een campagne om aandacht te genereren voor langvermiste kinderen. De opsporingsberichten van deze kinderen worden na al die jaren stilaan onzichtbaar; we lopen eraan voorbij. Toch blijft Child Focus samen met de families nog elke dag op een antwoord hopen. 

Om ons opnieuw te laten stilstaan bij hun verdwijning, werden de foto’s van 6 kinderen letterlijk tot leven gebracht. Dankzij een 3D-masktechniek kunnen de gezichten op een natuurlijke manier bewegen, opkijken en met de ogen knipperen. Wat eerst op een gewoon opsporingsbericht lijkt, wordt met deze technologie veranderd in een pakkende confrontatie: deze kinderen zijn al jaren op zoek naar jou. Want elke tip, ook na zoveel jaren, kan nog helpen. De bewegende opsporingsberichten worden vanaf 16 februari verspreid op sociale media en digitale schermen in trein- en metrostations, gratis aangeboden door JCDecaux en Clear Channel.

Elk kind kreeg een eigen website (liamzoektjou.be, nathaliezoektjou.be…) waar je het verhaal van de verdwijning kan lezen en mee de hoop levend houden door de opsporingsberichten te delen.

Credentials:

 • Client: Child Focus
 • Communication Manager: Dirk De Pover
 • Agency: These Days
 • CD: Pieter Staes, Manuel Ostyn
 • Creation: Jolien Tuyteleers, Kate Bellefroid
 • Design: Inge Vanhees
 • Strategy: Tallita Ortiz de la Torre
 • Account Team: Jentina Van Eynde, Cedric Joris
 • 3D Production:  The Blackbox.org
 • Media Agency: Mediacom
 • Web Production: Sam Serrien, Stijn Janssens, Sven Lemmens, Veerle Struyf  

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be