Danette en Wunderman Thompson brengen iedereen aan tafel

Antwerpen, 12 mei 2023

Je herkent het wel: iedereen samen aan tafel krijgen is tegenwoordig geen evidentie meer. In de nieuwe Danette campagne krijgen gezinnen met dit probleem hulp uit onverwachte hoek. De oplossing is niet ver te zoeken: met Danette als dessert laat niemand op zich wachten. In een reeks tv-spots wordt dit extra in de verf gezet door Dani, de nieuwe mascotte van Danette. Die hoeft maar een kik te geven en het hele gezin komt aangestormd.

De tv-campagne bestaat uit een reeks van drie spotjes die zich afspelen tijdens verschillende sleutelmomenten doorheen het jaar. Met Dani, die door Wunderman Thompson in samenwerking met animatiestudio Volstok ontworpen werd, heeft Danette nu een mascotte die niet enkel in deze tv-campagne zal schitteren, maar ook op social platformen en in POS-materiaal. We zullen de komende jaren dus nog meer te zien krijgen van Danette met dit eigenzinnige karaktertje in de hoofdrol.


CONTACT Wunderman Thompson Benelux

Elke Janssens: +32 476 72 85 49

Email: [email protected]


About Wunderman Thompson

At Wunderman Thompson we exist to inspire growth for ambitious brands. Part creative agency, part consultancy and part technology company, our experts provide end-to-end capabilities at a global scale to deliver inspiration across the entire brand and customer experience.

For more information, please visit us at www.wundermanthompson.com, subscribe to our newsletter, and follow Wunderman Thompson on our social channels via Twitter, Facebook,LinkedIn, and Instagram. ​ ​ ​


CREDITS

Client: Danette
Client Contact: Tô-Anh Nguyen, Charlotte Audouin, Marie Ong, Rick Nijhuis
Agency: Wunderman Thompson Benelux
Benelux Chief Creative Officer: Sandra Bold
Creative Director: Merel Van den Broeck
Creatives: Cedric Trefois, Tijs Dejonckheere
Designer: Ynje Degraeve
Account Team: Elisabeth Vanroye, Barbara Van Duffel
Strategy: Gaelle Maes
Agency Producers: Thomas Anthoni, Ingeborg Van Hoof
Production: Wenneker/Volstok
Sound design: Menno Van Riet

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be