De Telenet familie stick van These Days genomineerd voor de Webby Awards

These Days is met Telenet Familie Stick genomineerd voor de 20ste editie van de Webby Awards in de categorie familie en ouderschap.

Telenet lanceerde samen met These Days de “TELENET FAMILIE STICK.” Met deze campagne wil Telenet laten zien dat ze echt geven om de familieband die binnen Telenet centraal staat. De campagne speelt in op de trends van vandaag: selfies die moeilijk te combineren zijn met familie. Want zelfs met een selfiestick is het moeilijk om de leukste momenten met je hele  familie vast te leggen. De Telenet familie uit These Days bedacht hiervoor een waanzinnig nieuwe en creatieve invulling: De Familie Stick. Een 7 meter lange selfiestick waarmee de hele familie op de foto past.

Het product werd gelanceerd via een 'koop tv' video op sociale media. Hierin werd ook uitgelegd hoe je dit gadget kon winnen.

Met deze campagne sleepte These Days nu een nominatie voor de 20ste editie van de Webby Awards in de wacht in de categorie familie en ouderschap. Deze nominatie houdt in dat ze met deze campagne werden verkozen als één van de vijf beste in de wereld, en maken kans op twee Awards. De Webby Award zal worden uitgereikt door de Academy of Digital Arts & Sciences en de Webby People’s Voice Award door de stemmen van het publiek. Alle hulp is welkom. Dus stem via de onderstaande link de Telenet familie stick van These Days naar de overwinning!

https://pv.webbyawards.com/2016/social/social-content-and-marketing/family-parenting

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over VML Belgium

 

 

Neem contact op met

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

erwin.jansen@vml.com

www.vml.com