Denis Ghys benoemd tot Chief Strategy Officer van Wunderman Thompson Benelux

Antwerpen, België - 2 februari 2023

Denis Ghys heeft z’n strepen in de agency-wereld meer dan verdiend. Ondertussen heeft hij meer dan 20 jaar ervaring in verschillende functies, van client succes over strategie en creatie tot management. En dat voor toonaangevende merken in retail, reizen, financiën, automotive en hospitality.

Als Chief Strategy Officer bij Wunderman Thompson Benelux helpt Denis ambitieuze merken om te groeien. Daarvoor verbindt hij creativiteit, data en technologie doorheen de volledige customer journey. In zijn nieuwe functie leidt hij de strategische afdeling vol merk- en communicatieplanners, CX-experts, contentstrategen, servicedesigners, en data- en verkoopsexperts in de Benelux. Tegelijk waakt hij over de integratie en innovatie van Wunderman Thompson’s eigen strategische methodes, tools en producten.

Dankzij die multidisciplinaire aanpak profiteren klanten van een geïntegreerde strategie, transformationele marketing en consultancy. Allemaal volledig op maat, én met nieuwe strategische oplossingen om de klantervaring te doorspekken met creativiteit. Naast al die taken, blijft Denis actief betrokken bij de belangrijkste klantrelaties.

DENIS GHYS: “Specialiseren in generalisme, daar geloof ik in. Het grotere geheel zien. Uitzoomen. En herkaderen. Oplossingen vinden, ook door te zoeken waar niemand dat doet.”

Denis startte bij Wunderman Thompson Benelux in 2016. Hij stuurde de versnelde lokale en internationale groei mee in de juiste richting, en deed dat in verschillende expertrollen: merkstrategie, CX & Commerce, en de voorbije 3 jaar als Chief Client Success Officer.

CEO ERWIN JANSEN: “De 60 talenten op onze strategie-afdeling vormen een goed geoliede machine. Elk van hen is gespecialiseerd in een van de diensten die we aanbieden. Zo zorgen we voor complete oplossingen voor onze klanten. Nu we de kans hebben om ons bureau lokaal, regionaal én wereldwijd te laten groeien, is Denis de geschikte persoon om die kans ook te grijpen. Hij is een doorgewinterde manager, die het voortouw neemt bij de verdere transformatie van ons strategisch aanbod. Zo staan we vandaag en de top, en blijven we daar in de toekomst ook staan.”

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be