Dirk Milbou benoemd tot Chief Data Officer van These Days

These Days breidt haar data-aanbod uit om sterke 1to1 relaties op te bouwen en haar klanten duurzame resultaten te leveren.

Dirk Milbou vult de nieuwe functie van Chief Data Officer in bij These Days.  Door slimmer gebruik van data wil These Days het concurrentieel voordeel van haar klanten boosten en de doeltreffendheid van de marketing verder verbeteren.

Erwin Jansen, CEO van These Days:  “Wij zijn actief in de creatieve sector, in een branche die draait om inspiratie. We gebruiken data en analyses om inzichten te verwerven, die de basis vormen voor onze creatieve campagnes waarmee we mensen willen inspireren om actie te ondernemen. Om de consument van vandaag te betrekken bij hun merk, moeten bedrijven via verschillende kanalen content, ervaringen en informatie aanbieden, precies op het juiste moment. Wij bevinden ons in een unieke positie om de mogelijkheden te integreren om meer diepgaande 1to1 relaties op te bouwen en resultaten neer te zetten voor onze klanten. We hebben deze leidinggevende functie in het leven geroepen omdat we vastberaden zijn om onze sector te blijven domineren en om ons dienstenaanbod verder te laten evolueren op basis van de wensen van onze klanten en de behoeften van de consument. We kennen Dirk al jaren. Hij deed ervaring op bij zowel adverteerders als bureaus, en heeft gewerkt voor data- en mediabedrijven. We kunnen dus gerust zeggen dat hij een doorwinterde data driven marketeer is en de ideale leider voor deze uitdaging.”

Dirk Milbou: “These Days is een toonaangevend creatief bureau met een digitaal DNA.  Dat is de perfecte basis om data een prominentere plaats te geven in haar oplossingen.  Ik kan er bovendien putten uit de uitgebreide internationale kennis, tools, processen en intellectuele eigendommen van het bureau op dit gebied - inclusief de expertise van Wunderman en Y&R, de moederbedrijven van These Days.  Ik ben blij dat ik dit steeds groter wordende dienstenaanbod mag helpen uitbouwen zodat  data zorgt voor nieuwe inzichten, nog betere ideeën en een maximale impact op de activiteiten van onze klanten.”

Dirk zal werken onder Toon Diependaele, Chief Strategy Officer These Days.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over VML Belgium

 

 

Neem contact op met

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

erwin.jansen@vml.com

www.vml.com