Erwin Jansen, CEO Young & Rubicam Group Benelux, opgenomen in het Europese Executive Committee van Y&R

Erwin Jansen, samen met zijn long time business partner Gio Canini, CEO van Young & Rubicam Group Benelux (de holding die These Days Y&R, Wunderman Health, Blast Radius, Brand Asset Consult en Labstore overkoepelt in Antwerpen, Brussel en Amsterdam), is recentelijk opgenomen in het Europese Executive Committee van Y&R. Het Executive Committee van Y&R is verantwoordelijk voor de lange termijn strategie, het key client management en de business development van Y&R in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Erwin Jansen houdt zijn volledige bevoegdheden in België, maar zal niet langer day-to-day operationeel actief zijn in Nederland. De promotie volgt op de geleverde prestaties en geboekte successen van de diverse agentschappen onder aansturing van Jansen en Canini, en onderstreept tegelijk het engagement van beiden naar het netwerk voor de komende jaren.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be