Extra girl power bij Wunderman Thompson Amsterdam

AMSTERDAM - 21 juni 2019

Na een grondige zoektocht is Wunderman Thompson Amsterdam trots om twee nieuwe werkkrachten voor Team Microsoft aan te kondigen. De dames, Kimberley Rijnbeek en Maryse Labruyère, zijn voornamelijk verantwoordelijk voor campagnebeheer, lokalisatie en marketingprojecten voor Microsoft Nederland. Ze versterken het team als Marketing Project Managers. Wunderman Thompson Amsterdam werkt al jaren nauw samen met Microsoft Nederland voor de marketingondersteuning bij campagnes, social en events.

1. Kimberley Rijnbeek

Kimberley (28) deed eerder ervaring op bij SIRE & Pulse Media Group als European Business Developer en Multimedia Campaign Manager. Nu is ze klaar voor een nieuwe start bij het Microstoft Team als Marketing Project Manager.

2. Maryse Labruyère

Ook Maryse (32) is niet onbekend in de sector. Ze heeft tonnen ervaring door eerder in dienst te zijn bij bedrijven zoals Gympass en VWR als Senior Marketing Analyst en Digital Coordinator. 

Johan De Keulenaer, Business Director bij Wunderman Thompson Amsterdam: “Het partnership Microsoft / Wunderman Thompson is zowel lokaal als globaal zeer krachtig, al sinds 2009 trouwens. Kimberley en Maryse vervoegen ons West-Europees marketingteam en zullen specifiek Microsoft Nederland helpen met o.m. omnichannel marketing. Hun kennis en ‘can-do’ attitude gaan het speelveld tussen creativiteit, data en technology nog meer versterken.”

Kimberley Rijnbeek
Kimberley Rijnbeek
Maryse Labruyère
Maryse Labruyère

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be