Extra stoelen nodig bij Wunderman Brussels

BRUSSEL – 23 april 2019

De laatste maanden werd de bureauruimte bij Wunderman Brussels voor iedereen een beetje krapper, maar de sfeer des te uitbundiger. En dat heeft alles te maken met de komst van 6 enthousiaste nieuwe talenten binnen zowel het account- als het creatieve team. 

1. Manon Wambreuse
Na stages in het Centre Hospitalier Universitaire de Tivoli en bij Victoria Agency vond Manon Wambreuse (26) haar nieuwe stek in het bureau, als Junior Digital Project Manager voor de Healthcare klanten. ​ 

2. ​ ​ ​ Hélène Bouillet ​
Voor Hélène Bouillet (25) was het een fijn weerzien met Wunderman, na een eerste stage in ons Antwerpse bureau. Daarna trok ze naar Sydney, om er aan de slag te gaan bij het experiental marketing agency Dare. Ondertussen is ze weer veilig geland in Brussel, als Digital Project Manager op de Alken-Maes budgetten. 

3. ​ ​ ​ Hugues Vanden Steen
Senior conceptual copywriter Hugues Vanden Steen (54) geeft voortaan meer gewicht aan Franstalige teksten (105 kg) bij Wunderman Brussels. Tijdens zijn rijk gevulde parcours passeerde hij bij o.a. Duval Guillaume, These Days/Young&Rubicam en Publicis. 

4. ​ ​ ​ Frederik Maes
Frederik Maes (42) zorgt voor creatief tegengewicht aan de Nederlandstalige copykant. Na eerdere haltes bij o.a. Germaine&Co, Serviceplan en Air vormt hij er sinds januari een team met art director Sébastien Ruyssen. 

5. ​ ​ ​ Ana Gassie
Nadat ze ervaring opdeed als Engagement Planner bij Ogilvy Paris en als Assistant Strategic Planner bij Steve Paris, is Ana Gassie (26) aan de slag als Healthcare Account Planner bij het bureau.

6. ​ ​ ​ Manon De Smedt ​
Nog meer versterking voor de Healthcare klanten van Wunderman Brussels. Na een eerste werkervaring bij Iris Ziekenhuizen Zuid als Communications Officer, is Manon De Smedt (27) actief als Account Planner Health. 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be