Feestige Geluksdagen: de Nationale Loterij deelt al zingend prijzen uit aan e-lotto spelers.

De hele maand december strooit de Nationale Loterij met cadeaus. These Days Y&R werkte de wedstrijd uit op e-lotto.be. Wie ernaartoe surft, wordt onthaald door het Feestige Geluksdagen-koor. Elke dag maak je kans op een bijzondere prijs: van een weekend in een boomhut tot een diner in een sterrenrestaurant.

Een bedankje voor alle spelers

Naar goede gewoonte bedankt Nationale Loterij haar e-lotto.be spelers (intussen ruim 435.000) van het voorbije jaar op een bijzondere manier. Dit jaar gebeurt dat onder de noemer “Feestige Geluksdagen”, een campagne op alle platformen en voor alle Nationale Loterij-producten. Nationale Loterij vroeg These Days Y&R, een vaste communicatiepartner, om het concept online uit te werken.

Een koor met plankenkoorts...

Via e-mails, banners, de mobiele website, de WIN CHECKR app en sociale media worden de e-lotto spelers naar de website www.e-lotto.be geleid. De introductie is ludiek: een apart ensemble, het Feestige Geluksdagen-koor, onthaalt de e-lotto speler op een concert. Dag na dag mag een ander figuurtje uit het koor een lied brengen. Om uiteenlopende redenen loopt dat telkens fout. Wil je het hele lied horen, dan kom je best de volgende dag nog eens terug.

... en elke dag een ander, uniek cadeau.

Bezoekers van de website maken elke dag ook kans op een bijzonder cadeau. Een greep uit het aanbod: een diner in een sterrenrestaurant, een citytrip naar Londen, een aan huis geleverde kerstboom, een weekend in een boomhut, een koelkast vol champagne,...

Na het invullen van de wedstrijdvragen wordt de bezoeker ook aangezet om de wedstrijd te delen en om de volgende dag terug te keren: voor een nieuwe prijs... en het vervolg van het grote Feestige Geluksdagen-lied.

These Days Y&R stond in voor creatie en productie. Voor de stemopnames deed het een beroep op het Geluidshuis (je herkent de stemmen van o.a. Inge Paulussen, Koen Van Impe, Tiny Bertels, Patrick Ridremont, Olivier Leborgne,...).

 

Ine Peers

Project Manager, These Days Y&R

Mieke Vandenbossche

Project Manager, These Days Y&R

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be