Fris talent bij Wunderman Thompson

ANTWERPEN – 25 oktober 2019

Het najaar brengt enkele nieuwe collega’s met zich mee bij Wunderman Thompson. En ze stellen deze nieuwe aanwinsten graag even aan u voor. 

1. Joyce Poelmans
Dit Hamse talent heeft al enkele mooie verwezenlijkingen op haar palmares staan! Zo was Joyce (29) onder meer co-founder van social media agency WE LIKE YOU. Voortaan is ze aan de slag als Strategic Planner binnen het Antwerpse team.

 

2. ​ ​ James Ubaghs
Wat krijg je als je België doorspekt met Amerika en aftopt met Groot-Brittannië? Juist, James Ubaghs (29)! Hij is sinds begin oktober aan de slag als Native English Copywriter, hoofdzakelijk voor Pioneer DJ. Voorheen werkte James onder andere voor het Europese Parlement en de Europese Commisie en als freelancejournalist voor onder meer Vice, Dazed en The Independent. 

 

3. ​ ​ Catherine Hermans
Nieuw creatalent in huis! Catherine (37) uit Linden bij Leuven vormt sinds het einde van de zomer een creatief team – zij als copywriter – met Patrick Vermeylen. Eerder was ze aan de slag bij Mortierbrigade en Happiness Brussels waar ze verschillende awards op haar conto mocht schrijven. ​ 

 

4. ​ ​ Vincent Meert
Vincent (23) is de jongste telg van deze vier maar evenaart alleszins in ambitie en goesting! Hij studeerde onlangs af van Hogeschool Gent als marketer en start zijn carrière nu bij Wunderman Thompson Brussels. Vincent versterkt het team als Social & Community Manager voor Alfa Romeo, Fiat en Abarth. 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be