'Full madness' Mazda, gelanceerd door These Days Y&R

Als partner van Tomorrowland zorgt Mazda voor pure madness. Met een limited edition van 100 Mazda2 voor de fans.

Naar goede Tomorrowland-traditie is het dus preregistreren geblazen. En da's meteen de boodschap van de online campagne die These Days Y&R creëerde.

The journey gaat langs een microsite met de lange rider aan voordelen. Van hippe velgen en privacy glas, over speciale bekleding en touchscreen, tot natuurlijk een megalomaan audiosysteem. En hij leidt naar dé magische optie: 2 Incredible Saturday passes voor het compleet uitverkochte Tomorrowland in Boom.

 

 

Check de Mazda2 Tomorrowland Edition op www.mazda2tml.be

Credits:

Client: Mazda

Contact: Joachim Sas

Agency: These Days Y&R

Account: Tom Thijs & Claudio Capo

Creative Director: Samuel De Volder

Creation: Kate Bellefroid & Jolien Tuyteleers

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be