Gentse start-up Teamleader kiest voor These Days Y&R

De Gentse start-up Teamleader gaat voor zijn marketingcommunicatie in zee met These Days Y&R. Het groeibedrijf wil met een marketingoffensief definitief doorbreken in de Europese KMO-markt. 

Teamleader, met thuisbasis Gent, is een snel groeiende start-up die KMO’s een intuïtieve maar krachtige oplossing aanbiedt voor CRM, projectbeheer, facturatie en klantendienst.

CEO Jeroen De Wit: “Onze sterkte is dat we KMO’s één enkel online platform bieden waarmee ze vier cruciale bedrijfsprocessen op elkaar kunnen aansluiten. Je kiest en betaalt alleen de modules die je nodig hebt. We worden ook heel erg geapprecieerd om onze uitstekende lokale support; wat wij software-with-a-service noemen.”  

Teamleader werd opgericht in België, maar is ook in het buitenland actief en steekt zijn ambitie om nog verder te groeien niet onder stoelen of banken. Het doet nu een beroep op communicatiebureau These Days Y&R om die ambities te ondersteunen.

Veroniek Hesters, Account Director bij These Days Y&R: “Teamleader werd op de recentste editie van The Next Web Europe in Amsterdam gekozen tot meest beloftevolle start-up. Het wil nu echt een mainstream oplossing worden voor KMO’s in binnen- en buitenland, en wij zetten daar vanzelfsprekend graag mee onze schouders onder. Binnenkort rollen we samen een eerste campagne uit.” 

Jeroen De Wit

Teamleader

Veroniek Hesters

Account Director, These Days Y&R

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over VML Belgium

 

 

Neem contact op met

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

erwin.jansen@vml.com

www.vml.com