Gigatraktatie voor meest innovatieve stad Leuven door Telenet en Wunderman Thompson

ANTWERPEN - 2 december 2020

Dat er leven in Leuven zit, wisten we al lang. Maar ‘meest innovatieve stad van Europa’ is pas echt een mooie titel. Om alle Leuvenaars te feliciteren én een extra duwtje in de rug te geven, trakteert Telenet met een flitsende verrassing: 1 jaar lang gratis Giga Speedboost.

Leuven mag zichzelf sinds september officieel “European Capital of Innovation 2020” noemen. Een titel uitgereikt door de Europese Commissie die Leuven een jaar lang trots mag koesteren. De prijs erkent de stad die innovatie inzet voor een duurzame en veerkrachtige toekomst voor inwoners, instellingen, bedrijven en organisaties.

Met haar straffe internet maakt Telenet al jaren mee het verschil in Leuven. Ze wil de stad dan ook van harte feliciteren. En daar hoort een flitsende traktatie bij: 1 jaar lang gratis Speedboost voor alle Leuvenaars. Met een Giga Speedboost kan elke (toekomstige) Telenet-internetklant (All-Internet, YUGO, WIGO of WIGO home) genieten van razendsnel internet om op meerdere schermen te streamen, films te uploaden in een flits of te gamen tegen topsnelheid.

Élke Leuvenaar bereiken? Dat vraagt om een giga-campagne. Telenet en Wunderman Thompson pakten het dan ook groots aan, zowel online (e-mails, banners, sociale media, website, …) als offline. De actie pronkt nog tot eind dit jaar in de stad op de bussen, gigantische posters, deurhangers en zelfs op broodzakken. En dat weten de Leuvenaars te smaken. Burgemeester Mohamed Ridouani feliciteert Telenet met de campagne: “het onderstreept nogmaals mooi de Europese erkenning voor het innovatieve karakter van onze stad.”

CREDITS

 • Agency: Wunderman Thompson Antwerp
 • Client: Telenet
 • Client team: Marie Goossens, Dieter Minet, Maartje Berben
 • Creative director: Pieter Staes, Manuel Ostyn
 • Creative team: Jolien Tuyteleers & Kate Bellefroid, Tijs Dejonckheere & Wout Geysen
 • Account team: Jet Vervenne, Eline De Meulder, Sofie Verschaeren, Fee De Bock
 • Strategy: Olivier De Laet + Tom Vingerhoets
 • Copy: Joeri Quinet, Tine Sinnaeve, Lynn Pinsart
 • DTP: Theo Hagtingius, Bernard Durant, Anja Van Den Broeck, Jan-Bart Debruyne
 • Design: Christophe De Pelsmaeker, Dorien Wendelen, Kelly Catteeuw, Kenny Smet, Matthias Berghmans
 • Development: Jesse Debruyckere
 • Traffic: Joke Tersago

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be