“Het Laatste Nieuws” voor These Days Y&R

Na een competitie voor het communicatiebudget van “Het Laatste Nieuws” koos de Persgroep voor een samenwerking met These Days Y&R

“Het Laatste Nieuws” is met meer dan één miljoen lezers de grootste krant van Vlaanderen. Het biedt zowel nationale, internationale als lokale berichtgeving en dat in alle vormen waarop vandaag de dag nieuws wordt geconsumeerd. These Days Y&R kon zowel marketing als redactie van De Persgroep strategisch en creatief overtuigen met hun unieke Brand Tensity™ aanpak. Het bureau ontwikkelde een merk -en communicatie platform dat klaar is voor alle mogelijke toepassingen, ook naar de toekomst toe. Het is de ambitie van het bureau de sterke marktpositie van “Het Laatste Nieuws” nog verder uit te bouwen met verrassende en vernieuwende campagnes. Binnenkort in de krant. En in alle andere media. “Wij zijn bijzonder verheugd dat we de grootste krant van België als klant mogen verwelkomen. Het Laatste Nieuws is een fantastisch mediamerk en we gaan er samen voor zorgen dat het voor zoveel mogelijk Vlamingen de eerste nieuwsbron is –of het nu op papier, op een tablet, via de website of via de app is.” Aldus Erwin Jansen, CEO These Days Y&R.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be