Jan Denys & Patrick Vermeylen naar These Days

These Days verwelkomt opnieuw een creatief team, copywriter Jan Denys en art director Patrick Vermeylen. 

Jan startte zijn carrière bij Happiness en ging daarna aan de slag bij Saatchi & Saatchi, waar hij voor het eerst samenwerkte met Patrick. Die werkte daarvoor onder andere voor DDB en Ogilvy. Beiden creëerden al op mooie merken zoals Samsonite, Europees Parlement, Amnesty International, Volkswagen en Nivea.“Dit zijn gasten met goesting die we nodig hebben om het creatieve profiel van These Days verder aan te scherpen.” voegt CD Pieter Staes er nog aan toe.

Pieter Staes

Creative Director, These Days

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be