JBC en These Days moedigen je aan voor het nieuwe schooljaar

De start van het schooljaar brengt altijd wel wat spanning met zich mee.

Naast de nieuwe Cool Back to School collectie voorziet JBC daarom een extra duwtje in de rug voor ouders en hun kroost, om vol goeie moed naar die eerste dag uit te kijken. These Days bedacht een personaliseerbare videoproductie waarin een cheerteam van jonge dansers en acrobaten voor elk kind een persoonlijke aanmoediging brengt.

De video wordt ingezet als TV-spot en elke JBC-klant krijgt een gepersonaliseerd filmpje voor zijn of haar kind per e-mailing. Via een minisite kan het filmpje worden aangepast en doorgestuurd om ook vriendjes of klasgenootjes te verrassen. Op de site ontdek je meteen ook de kleding die gedragen wordt door de dansers én een korting op de Cool Back to School collectie. Het nieuwe jaar komt nu al voor mekaar.

Client: JBC
Communications Manager: Evelien Peeters, Ruth Janssens

Agency: These Days
CD: Sam De Volder
Creation: Kate Bellefroid, Jolien Tuyteleers, Stephanie Van Tichelt
Strategy: Toon Diependaele
Account Team: Ine Beeckmans, Veroniek Hesters

Design: Lukas Weber
Video Production: Static Films
Film Director: Frank De Wulf

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be