Lunch Garden en Wunderman Thompson halen herinneringen op aan een rotdag

ANTWERPEN - 10 januari 2020

Weet je nog die ene dag dat alles ging zoals het moest? Bij het opstaan zag je er fantastisch uit. De kinderen hadden het huis gepoetst, file bestond niet meer en ’s avonds had je nog zoveel energie dat je een driegangenmenu prepareerde voor je gezin. Weet je ’t nog? 

Nee hé. Gelukkig heeft Lunch Garden op zo’n dagen al voor jou gekookt. Dat weet je dankzij 2 nieuwe tv-spots die het restaurant on air brengt, als vervolg voor een concept dat vorig jaar in het leven werd geroepen. In de spots volgen we opnieuw een hardwerkende moeder en haar gezin. Terwijl een voor hen onzichtbare verteller (we noemen hem Pechman) herinneringen ophaalt aan die ene dag dat alles perfect ging, zien we in beeld zowat alles mislopen. Want dat is nu eenmaal het échte leven als ouder: een struggle. Een race tegen de klok. Gelukkig staan de deuren van Lunch Garden daarom altijd open voor jou en je gezin. De enige die niet mee binnen mag, is Pechman. De cynische figuur loopt zo op het einde van elke spot letterlijk met z’n neus tegen de deur, of ertussen.

De tv-spots zijn sinds januari tot de zomer te zien en zetten elke maand een ander menu in de kijker.

Dus wanneer ’s avonds je computer plots crasht en je had je persbericht nog niet opgeslagen… dan is er tenminste kip op Normandische wijze, een eclair en een drankje voor maar 11 euro. Eind goed, al goed.

CREDITS

 • Agency: Wunderman Thompson Antwerp 
 • Client: Lunch Garden
 • Client contact: Sabine Vanderveken, Emilie Van Vlasselaer, Stéphane Verkerk
 • Creative Directors: Manuel Ostyn, Pieter Staes
 • Creative team: Kate Bellefroid, Jolien Tuyteleers
 • Design Director: Sébastien Greffe
 • Account team: Stephanie Katic, Valérie Rosiers
 • Strategy: Evert Van den Broeck
 • Agency producer: Ingeborg Van Hoof 
 • Production house: Bozon
 • Director: Dirk Domen
 • DOP: Piet Deyaert

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be