Marketingmanager Hans Anders maakt overstap naar Wunderman Thompson

ANTWERPEN – 13 juni 2019

Wunderman Thompson verstevigt zijn groei met de komst van Strategy Director Commerce, Alex Stergialis. In die functie wordt hij, samen met Managing Director Commerce Denis Ghys, strategische co-lead op de groeiende retailportfolio.

De Grieks-Nederlandse Alex Stergialis heeft een ton ervaring in de marketingwereld. Sinds 1998 is hij actief in agencies als McCann, Germaine en Duval Guillaume waar hij klanten als Hoegaarden, Pioneer Europe, Mastercard, Nikon Europe, Studio Brussel, Samsung, Q8 en Campina bediende. ​ 

In 2011 stapte Alex over naar de adverteerderkant en werkte hij als Marketingmanager bij Hans Anders, waar hij de spil was in de lokale retailtransformatie. 

Door de mix van ervaring aan zowel agency- als adverteerderkant, is Alex de geknipte persoon om het strategisch Customer experience en retailverhaal van Wunderman Thompson verder uit te schrijven, samen met Managing Director Commerce Denis Ghys.  

Denis Ghys: Alex is één van die zeldzame specialisten in de generalistische wereld van “omnichannel” en customer experiences. Hij brengt meer strategische power in ons klantenadvies met on the job ervaring in de uitdagingen van een hoogfrequente retailtransformatie. We zien een sterke groei aan vraag naar verregaande geïntegreerde marketingoplossingen voor alle vormen van commerce, en Alex kan meteen mee op zoek naar de antwoorden op die spannende vraagstukken.”

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over VML Belgium

 

 

Neem contact op met

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

erwin.jansen@vml.com

www.vml.com