Mateusz Mroszczak in Golden Drum jury.

“De laatste die rechtop blijft, beslist.”

Van 7 tot 10 oktober vindt in Slovenië het 21e Golden Drum Festival plaats. Met één Belg in de jury: Mateusz Mroszczak, Creatief Directeur bij These Days YR. Hij mag mee oordelen over het beste reclamewerk uit ‘het nieuwe Europa’

Het Golden Drum Festival bekroont reclamewerk uit meer dan 35 landen: van Noord-, Oost-, Centraal- tot Zuid-Europa, aangevuld met Rusland en het Midden-Oosten. Volgens Golden Drum zelf is dit ‘the friendliest among the bigger advertising events’.

Dit jaar zetelt Mateusz Mroszczak (31) in de jury. Hij is sinds 2010 Creatief Directeur bij These Days YR uit Antwerpen.

Mateusz Mroszczak: “Bij ons is Golden Drum niet zo bekend als grote broertjes Cannes of Epica. Dus ik kan wel eens grappen dat je pas in die jury komt als je een fles vodka ad fundum kunt drinken. Hun motto is niet voor niks: sharp competition, crazy party. Maar elk jaar komt er goede creatie bovendrijven. Straf werk dat niet altijd tot bij ons geraakt, ondanks alle sociale media. Dus ik ben vereerd dat ik het mee mag beoordelen.” 

Meer over het Golden Drum festival: http://www.goldendrum.com/

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be