Mazda en These Days maken een B&B met open dak

Mazda lanceert deze zomer de gloednieuwe MX-5. De wagen grijpt terug naar de essentie van de cabrio roadster en geeft je een instant vakantiegevoel. Geen statuswagen, maar happiness op wielen, om zomaar (n)ergens heen te rijden. En wie de wagen nu wil uittesten, boekt niet zomaar een testrit, maar kan de ervaring compleet maken met een echte testtrip: een hele dag met de MX-5 inclusief overnachting in de Mazda Open Air B&B.

These Days bedacht en ontwierp deze containerkamer, voorzien van alle comfort en uiteraard geïnspireerd op het design van de MX-5, mét speciaal ontworpen open dak en zicht op de sterren.

Een gratis overnachting boeken in de Mazda Open Air B&B kan van 10 september tot 18 oktober.

Credits

Client: Mazda
Marketing Manager: Joachim Sas
CEO: Matthias Silegem
Online Expert: Bert Callens
Agency: These Days 
CD: Sam De Volder
Creation: Jolien Tuyteleers, Kate Bellefroid
Strategy: Tallita Ortiz de la Torre
Account Team: Seppe Dogge, Tom Thijs

Design: Sander De Smedt, Karen Vranken
Production:  Plug n’ Play

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be