Mazda lanceert een B&B met open dak

Testrit wordt testtrip

In onze druk-druk-drukke agenda’s zijn we voortdurend op zoek naar een gaatje. Om buiten te komen, om tijd voor onszelf te nemen. Mazda inspireert je met een unieke testrit in de gloednieuwe MX-5. De wagen grijpt terug naar de essentie van de cabrio roadster en geeft je een instant vakantiegevoel. Geen statuswagen, maar happiness op wielen, om zomaar (n)ergens heen te rijden. Wie de wagen wil uittesten, kan de ervaring compleet maken en een echte testtrip winnen: een testrit inclusief overnachting in de Mazda Open Air B&B

Open Air B&B: rijden en slapen onder de blote hemel

De Open Air B&B is een op maat gemaakte containerkamer met een speciaal ontworpen open dak, waaronder je na een dagje cruisen kan genieten van het onevenaarbaar uitzicht: de prachtige sterrenhemel. De B&B geeft je een uniek binnen-buitengevoel en is voorzien van alle comfort, volledig geïnspireerd op het design van de nieuwe MX-5, inclusief “soul red” afwerking. Bovendien krijg je er de groene omgeving van Marche-en-Famenne bij, die je zelf zal kunnen ontdekken tijdens je testtrip met de MX-5.

Een gratis overnachting boeken in de Mazda Open Air B&B kan van 10 september tot 18 oktober.

http://www.mazda.be/openair

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be