Mazda, Syrco Bakker en Wunderman Thompson serveren exclusieve ‘tastedrive’ met de All-New Mazda CX-60

Met de All-New Mazda CX-60 stelt Mazda zijn nieuwe vlaggenschip voor. De eerste plug-in hybride van het merk serveert innovatieve technologie en ongekende luxe, maar dan volgens een uniek Japans recept. Volgens datzelfde recept schotelt Wunderman Thompson samen met sterrenchef Syrco Bakker 15 gelukkige duo’s een exclusieve ‘proefrit’ voor.

De gloednieuwe Mazda CX-60 pakt uit met zijn elegante design en smaakvolle afwerking. Met die perfecte fusion van stijl en raffinement plaatst hij zich aan de absolute top van het luxueuze SUV-segment. Maar waarin hij zich écht onderscheidt, is zijn Japanse DNA. En daar haakte Wunderman Thompson helemaal op in.

Via het navigatiesysteem naar een geheim restaurant

Wie een proefrit boekt met de All-New Mazda CX-60 maakt kans op een onvergetelijke ‘tastedrive’ inclusief sterrendiner voor twee. Voor deze culinaire creatie tekent sterrenchef Syrco Bakker (Pure C**), die zich eveneens laat inspireren door het beste wat Japan te bieden heeft. De locatie van zijn exclusieve pop-up restaurant is topgeheim en is bovendien enkel en alleen terug te vinden in het navigatiesysteem van de CX-60.

De digitale campagne wordt geserveerd door Wunderman Thompson. Trek gekregen? Alle informatie over deze actie vind je op de website mazda.be/tastedrive.

Waag tussen 8 en 30 juli je kans en wie weet mag je mee aanschuiven voor een proefrit met sterrendiner. Crafted in Japan.

 

 

 

Agency: Wunderman Thompson Antwerp/Brussels

Client: Mazda

Client contact: Ben Seys, Tom Verbruggen, Kevin Liefooghe, Nienke Iliaens

Creative Directors: Kristof Snels, Manuel Ostyn, Pieter Staes, Arjen Tarras, Kasper Janssens

Creative team: Arjen Tarras, Kasper Janssens, Lennie De Troyer, Tomas Van Loon

Account team: Barbara Van Duffel, Pieter Van Schil, Diede Michiels, Sofie Laeremans, Stefan De Haes

Strategy: Olivier De Laet, Jonas Keersmaekers, Douglas Van Dieren

Copywriter: Tom De Block, Yves Donceel

Design Director: Fred Lateur

Design: Marc Dupont, Kelly Catteeuw

Motion design: Karel Van Gucht

Agency producer: Thomas Anthoni, Stefan De Haes

Sound design: Menno Van Riet

Development: Bram Verdyck, Joran Schaefer, Sam Serrien

Performance: Koen Speelmeijer

Event partner: WeMakeYouHappy

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be