Mazdamorfose verbaast bezoekers Autosalon

Het complete Mazda-gamma onderging recent een ware metamorfose. Van elk model werd zowel design als technologie grondig aangepakt. En nu biedt het merk zijn nieuwe generatie aan tegen verbazende saloncondities. 

Om die boodschap kracht bij te zetten, creëerde These Days de Mazdamorfose-campagne. In print, online, DM en bij de dealer, maar ook op het Salon zelf.

Live metamorfose

Op de Mazda-stand - die oogt als een hedendaagse grootstad - komt het concept tot leven. Nietsvermoedende bezoekers worden live met verstomming geslagen. Met een reeks metamorfoses gecreëerd in samenwerking met Steven De Laere, één van Belgiës beste illusionisten.

De wonderbaarlijke verdwijningen/verschijningen zorgden niet alleen voor 'rumour around the brand' op de Heizel, maar ook op Social Media.

Bekijk de filmpjes en laat Mazda u verbazen.

 

Credits:

Client: Mazda

Contact: Joachim Sas, Bert Callens

Agency: These Days

Account: Tom Thijs, Seppe Dogge

Creative Director: Samuel De Volder

Creation: Bram Van Looveren, Joeri Quinet, Tom De Block

Design: Sander De Smedt

Production: Ruben Van Den Heuvel, Bruno Dejonghe

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be