Microsoft en Telenet starten gratis pop-up kantoor in openlucht.

Aangezien het vrijdag 06/06 bijzonder warm zal worden, te warm om binnen op kantoor te zitten, organiseren Microsoft en Telenet samen het eerste openlucht pop-up kantoor in het Middelheimmuseum in Antwerpen.

Microsoft voorziet alle infrastructuur en Telenet voorziet gratis WiFi.  Toch nog een belangrijke vergadering?  Geen probleem, je kan er ook een vergaderruimte reserveren.

Voor meer informatie en om op de hoogte te blijven kan je terecht op de website. Als bureau van zowel Telenet als Microsoft, stond These Days Y&R in voor in voor de uitwerking van het concept: logo, Nederlandstalige copy, UX en design.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be