Musketon, Mazda en These Days zoeken jong designtalent

Musketon, Mazda en communicatiebureau These Days hebben besloten om een nieuwe Mazda Design Car te creëren. In 2015 werd een Mazda3 volledig geïllustreerd door de bekende kunstenaar. Deze keer kozen we voor een nieuw model én een nieuw concept, om zo jonge artiesten een forum te bieden.

Urban designers wanted

Musketon gaat op zoek naar jong designtalent. Hun canvas: de motorkap van de Mazda CX-3. Hun briefing: laat je inspireren door de stad én blaas ons omver met je strafste ontwerp. De deelnemende ontwerpen worden gedeeld via Instagram en krijgen een plaatsje in de galerij op de site.

Creëer mee de nieuwe Mazda Design Car

Meedoen kan tot en met 4 april 2016. Daarna selecteert Musketon 4 designers om samen de volgende Mazda Design Car te ontwerpen. De #MusketonMazda wordt onthuld op een expo waar de individuele artiesten ook hun eigen werk voorstellen.

Volg het project op www.musketonmazda.com

 

Video Musketon - Mazda design contest

MP4 - 5.6 Mb

Joachim Stas

Marketing Manager, Mazda

Seppe Dogge

Account Manager, These Days

Tom Thijs

Account Manager, These Days

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be