Nieuwe gezichten bij Wunderman Thompson

ANTWERPEN – 27 augustus 2019

Met de komst van enkele nieuwe collega’s is men bij Wunderman Thompson Antwerp klaar om het najaar in te vliegen! Ze stellen deze nieuwe aanwinsten graag even voor. 

1. Jurgen Doom
De Destelbergense Jurgen (31) is sinds midden augustus aan de slag als Service Delivery Manager. Hij staat in deze functie in voor het IT-management en support van beide kantoren, zowel Antwerpen als Brussel. 

 

2. Lise-Marie D’Hooghe
Na ervaringen in verscheidene posities, aan zowel agency- als adverteerderskant, landt de Brusselse Lise-Marie (42) in Antwerpen. In haar functie als Strategic Planner zal ze marketing- en communicatiestrategieën uitwerken voor verscheidene klanten voor zowel het Antwerpse als Brusselse kantoor.

 

3. Leen Van Hoegaerden
Sinds begin augustus is Leen (24) uit Mechelen aan de slag als Marketing Service Desk Officer bij Microsoft. Leen buigt zich, samen met haar Nederlandse collega’s, over de lokalisatie van internationale marketing en communicatie, eventmanagement voor in-person en digitale evenementen en projectmanagement van verschillende marketing- en communicatieprojecten, allen op B2B niveau. 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be