Nieuwe gezichten bij Wunderman Thompson

ANTWERPEN – 27 augustus 2019

Met de komst van enkele nieuwe collega’s is men bij Wunderman Thompson Antwerp klaar om het najaar in te vliegen! Ze stellen deze nieuwe aanwinsten graag even voor. 

1. Jurgen Doom
De Destelbergense Jurgen (31) is sinds midden augustus aan de slag als Service Delivery Manager. Hij staat in deze functie in voor het IT-management en support van beide kantoren, zowel Antwerpen als Brussel. 

 

2. Lise-Marie D’Hooghe
Na ervaringen in verscheidene posities, aan zowel agency- als adverteerderskant, landt de Brusselse Lise-Marie (42) in Antwerpen. In haar functie als Strategic Planner zal ze marketing- en communicatiestrategieën uitwerken voor verscheidene klanten voor zowel het Antwerpse als Brusselse kantoor.

 

3. Leen Van Hoegaerden
Sinds begin augustus is Leen (24) uit Mechelen aan de slag als Marketing Service Desk Officer bij Microsoft. Leen buigt zich, samen met haar Nederlandse collega’s, over de lokalisatie van internationale marketing en communicatie, eventmanagement voor in-person en digitale evenementen en projectmanagement van verschillende marketing- en communicatieprojecten, allen op B2B niveau. 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over VML Belgium

 

 

Neem contact op met

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

erwin.jansen@vml.com

www.vml.com