Ook in 2014 viel er heel wat te beleven bij Telenet op Social Media

Social Media Jaarraport gecreëerd door These Days Y&R

Afgelopen jaar toonde Telenet zich weer hyperactief op de sociale media. Hoe divers de tweets, posts, likes en shares ook, ze hadden één ding gemeen: hoe laten we mensen zoveel mogelijk plezier beleven met de Telenet-producten. Meteen ook de gele draad in het Social Media Jaarrapport gecreëerd door These Days Y&R.

Als SoMe-partner van Telenet zetten we de meest memorabele momenten van 2014 op een rij. Kijk en geniet even na via snap.telenet.be/socialmediareport2014

In 't kort: het Telenet Social Media Rapport

Nieuws werd gedeeld. Vragen kregen een antwoord. Tips en traktaties vlogen in het rond.Maar wellicht nog belangrijker: de respons van followers & fans was massaal. Vaak ludiek, soms kritisch, maar altijd bijzonder gewaardeerd.

Het jaar in aanstekelijk entertainment
Vermaak, vertier, ontspanning of plezier… Van topmatch in ’t voetbal tot première van een leuke film of serie: de Telenet-klanten zaten altijd op de eerste rij.

Het jaar in toffe traktaties
Kleine gebaren en leuke attenties. Kaartjes voor de cross en filmpremières, kilo’s snoep op Halloween, gele Triiing-foons, ... Het vloog allemaal richting Telenet-klanten.

Het jaar in inspirerende weetjes
Tv, internet, smartphones, … er zit meer in dan je denkt. Via snap.telenet.be kregen alle Telenetters dagelijks tips & tricks om er optimaal van te genieten.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over VML Belgium

 

 

Neem contact op met

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.vml.com