OVAM maakt morgen nóg mooier met Wunderman Thompson

22 september 2020

Het lijkt een gigantische ambitie: Vlaanderen leefbaar maken door de overgang naar een circulaire economie. Maar OVAM doet de boel draaien, samen met Wunderman Thompson. Op korte én op lange termijn. Dit partnerschap zal ervoor zorgen dat eenmalige acties worden omgezet naar coherente initiatieven die de nieuwe strategie van OVAM volledig waarmaken.

Wunderman Thompson mag zich op creatieve en strategische wijze buigen over een aantal nieuwe sensibiliseringsacties en het communiceren van allerlei verplichtingen en informatie.

Op korte én lange termijn maakt de communicatiepartner de handen vuil aan campagnes omtrent keukenafval, plastics, wasbare luiers, asbestveilig Vlaanderen enzovoort …

Frank Van Swalm, Team Pers en Communicatie OVAM:OVAM werkte de voorbije maanden een vernieuwde communicatiestrategie uit. En we beslisten meteen ook om op zoek te gaan naar een strategische en creatieve communicatiepartner met wie we die strategie willen waarmaken in de volgende vier jaar. We kregen tijdens de pitch heel sterke voorstellen. Maar Wunderman Thompson overtrof de verwachtingen. Ze slaagden er met een bijzonder sterk koepelconcept in de verschillende acties en thema’s van de OVAM en haar partners slim te verbinden. Met dat voorstel toonde het bureau aan dat ze de strategische communicatiepartner zijn die de OVAM nu nodig heeft.”

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over VML Belgium

 

 

Neem contact op met

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

erwin.jansen@vml.com

www.vml.com