Poppenkastplezier met Lunch Garden en Wunderman Thompson: Ontmoet de Lunchies!

Antwerpen, 12 juni 2023

Om nog meer gezinnen met kinderen te verwelkomen in het restaurant, lanceerde Lunch Garden in samenwerking met Studio 100 de Lunchies. 6 poppetjes om te verzamelen, gebaseerd op de populairste kindergerechten.

Om de Lunchies en hun grappige karakters bij het grote publiek bekend te maken, bedacht Wunderman Thompson een campagne waarin de poppetjes echt tot leven komen: de Lunchies Show. In een reeks fantasierijke poppenkastshows krijgt elke Lunchie zijn moment om te shinen in een speciaal door De Kwekerij ontworpen decor.

Het resultaat: 2 spots van 25 seconden die op TV worden uitgezonden, maar die ook online en op de mediakanalen van Studio 100 zullen leven. Op Facebook, Instagram en YouTube brengen de Lunchies een kortere show van 15 seconden en 6 seconden. En in POS wordt er vooral ingespeeld op het verzamelen van alle verschillende figuurtjes.


CONTACT Wunderman Thompson Benelux

Elke Janssens: +32 476 72 85 49

Email: [email protected]


About Wunderman Thompson

At Wunderman Thompson we exist to inspire growth for ambitious brands. Part creative agency, part consultancy and part technology company, our experts provide end-to-end capabilities at a global scale to deliver inspiration across the entire brand and customer experience.

For more information, please visit us at www.wundermanthompson.com, subscribe to our newsletter, and follow Wunderman Thompson on our social channels via Twitter, Facebook,LinkedIn, and Instagram. ​ ​ ​


CREDITS

Agency: Wunderman Thompson Benelux

Client: Lunch Garden

Client contact: Ifke Nauwelaerts

Creative Director: Kasper Janssens, Arjen Tarras

Creative team: Kate Bellefroid, Jolien Tuyteleers

Design: Studio 100, De Kwekerij

Account Team: Stephanie Romano, Luca Vinck, Tine Van Hasselt, Dorien Van Antwerpen

Strategy: Evert Van den Broeck, Maryse Van Kerkhoven, Barbara Verougstraete

Agency Producers: Tim Keeren, Thomas Anthoni, Ingeborg Van Hoof

Production Company: De Kwekerij, Wenneker

Sound: Menno Van Riet

 

 

 

 

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be