Raphael Nolens Head of Performance Marketing bij These Days Y&R

Begin mei nam Raphael Nolens de rol van Head of Performance Marketing op bij These Days Y&R, om de Performance Marketing diensten verder uit te breiden en te verbeteren.

Raphael begon in 2008 bij These Days Y&R als e-Business strateeg op klanten zoals Pioneer, Telenet & Microsoft en is daarmee zeer vertrouwd met de klantenportefeuille. Raphael ging er even tussenuit om een  Project in Duitsland op te volgen en keert nu dus terug naar These Days Y&R.

‘Marketing en sales successen krijg je niet door het opzetten van een Google Analytics account alleen.  Online growth realiseren en nieuwe klanten werven doe je door het geïntegreerd inzetten van SEO, SEA, Email, CRM, Display, Research en continue AB Test optimalisatie trajecten. Voor een aantal van onze eBusiness klanten heeft dit al geleid tot een enorme verbetering in Marketing/Lead performantie.  Deze diensten nu structureel en geïntegreerd uitrollen naar onze andere en nieuwe klanten is ons doel.  Ik ben er ook van overtuigd dat de gecombineerde krachten van onze performance marketeers, creatieven, strategen en developers nog meer voordelen en betere resultaten gaat opleveren voor onze klanten. "  Raphael Nolens, Head of Performance Marketing, These Days Y&R

“we zijn bijzonder verheugd dat ons snel groeiende Performance Marketing team geleid wordt door een ouwe getrouwe en vooral door een ervaren rot in het vak. Met als objectief binnen ons netwerk een Europees Centre of Excellence te zijn op het gebied van Performance Marketing, is de ambitie dan ook niet gering, maar als er één iemand de ervaring, de energie en de visie heeft om dit te realiseren, dan is het Raphael wel.” Erwin Jansen, CEO, These Days Y&R

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be