Stimorol kiest voor These Days

Na een competitie heeft Stimorol, deel van de Mondelez groep, These Days gekozen als lead agency voor België, Nederland en Luxemburg.

De opdracht: het verder installeren van de lijn ‘Dare to open your mouth & good things will happen’. Hoe dat juist zal gebeuren, daarvoor is er nog even geduld nodig tot begin 2017 wanneer de eerste campagne gelanceerd wordt.

Jim Versteylen - Marketing Manager Gum&Candy BeNeLux:

“Met Stimorol zochten we een partner die een sterke strategische visie met een duidelijke boodschap kan verankeren in een duidelijk communicatie- en activatieplan.  Vooral hun frisse & originele kijk op het merk en hun sterke digitale achtergrond hebben ons overtuigd dat These Days de ideale partner is om Stimorol verder te doen groeien.  We kijken dan ook uit naar deze veelbelovende samenwerking.”

Logo Stimorol

JPG - 36 Kb

Erwin Jansen

CEO, These Days

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be