Sylvie Versteylen wordt Managing Director bij These Days Y&R

Promotie van medewerkers en versterking van het management ondersteunen de groei van het bureau.

Sylvie Versteylen neemt de dagdagelijkse leiding van het bureau op zich.  Als Chief Customer Officer is zij per vandaag al verantwoordelijk voor het beheer en de relaties met de klanten op management niveau, maar zal nu dus de rol van Managing Director op haar nemen.

Christophe Mes zal een verdere focus leggen op de interne werking van het bureau als Chief Operating Officer; tot hiervoor was hij Head of Project Management.

Pieter Helsen wordt Technical Experience Director, en neemt daarmee de leiding van de productieafdeling op zich, terwijl Sam Serrien als Innovation & Creative Technology Director met een team er voor zal zorgen dat These Days Y&R een voortrekkersrol kan spelen op gebied van technologische innovatie.

 Het management wordt tenslotte uitgebreid met Vera Van Doninck als Talent & Marketing Director. Vera heeft een uitgebreide ervaring op vlak van HR, Coaching en Marketing in verschillende creatieve en technologische bedrijven zoals Nascom en NOCUS.

Deze organisatie-aanpassing laat Erwin Jansen en Gio Canini toe om zich als CEO's van These Days Y&R nog meer te kunnen toespitsen op klanten, business development en en de lange termijnstrategie van het bureau.

Vermelden we tenslotte dat These Days Y&R deze zomer 9 nieuwe medewerkers aangetrokken heeft, en 7 verdere vacatures wenst in te vullen voor het jaareinde.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be