Sylvie Versteylen wordt Managing Director bij These Days Y&R

Promotie van medewerkers en versterking van het management ondersteunen de groei van het bureau.

Sylvie Versteylen neemt de dagdagelijkse leiding van het bureau op zich.  Als Chief Customer Officer is zij per vandaag al verantwoordelijk voor het beheer en de relaties met de klanten op management niveau, maar zal nu dus de rol van Managing Director op haar nemen.

Christophe Mes zal een verdere focus leggen op de interne werking van het bureau als Chief Operating Officer; tot hiervoor was hij Head of Project Management.

Pieter Helsen wordt Technical Experience Director, en neemt daarmee de leiding van de productieafdeling op zich, terwijl Sam Serrien als Innovation & Creative Technology Director met een team er voor zal zorgen dat These Days Y&R een voortrekkersrol kan spelen op gebied van technologische innovatie.

 Het management wordt tenslotte uitgebreid met Vera Van Doninck als Talent & Marketing Director. Vera heeft een uitgebreide ervaring op vlak van HR, Coaching en Marketing in verschillende creatieve en technologische bedrijven zoals Nascom en NOCUS.

Deze organisatie-aanpassing laat Erwin Jansen en Gio Canini toe om zich als CEO's van These Days Y&R nog meer te kunnen toespitsen op klanten, business development en en de lange termijnstrategie van het bureau.

Vermelden we tenslotte dat These Days Y&R deze zomer 9 nieuwe medewerkers aangetrokken heeft, en 7 verdere vacatures wenst in te vullen voor het jaareinde.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over VML Belgium

 

 

Neem contact op met

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

erwin.jansen@vml.com

www.vml.com