Teamversterking bij Wunderman Thompson

ANTWERPEN – 13 december 2019

Vlak voor de feestdagen arriveerden twee nieuwe collega’s bij Wunderman Thompson. En ze presenteren deze nieuwe aanwinsten graag even aan u.  

1. Djuna Deleyn
Deze Antwerpse straffe madam is sinds kort aan de slag als Strategic Planner op Telenet. Na een wereldreis en ervaringen bij o.m. 10 Advertising en Mediaplus, is Djuna (28) klaar voor deze nieuwe uitdaging in het Antwerpse kantoor. 

2. ​ ​ Marc Cochet
Versterking bij het finance team! Kampenhoutenaar Marc (56) vult sinds eind november het team aan als Financial Controller. Welkom Marc!

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be