Telenet deelt haar jaarlijkse sociale media statistieken “the Telenet Way”

Telenet vroeg These Days Y&R een interactieve infographic te ontwikkelen om haar sociale media cijfers te delen met haar klanten op een leuke en entertainende manier.

Telenet heeft de laatste jaren flink geïnvesteerd in het opbouwen en verbeteren van de relatie met haar klanten.  Sociale media hebben dan ook een grote rol gespeeld in het tot stand brengen van een nauwere en persoonlijke band met de klant.

Samen met These Days Y&R lanceerde Telenet daarom een leuke interactieve animatie om haar klanten te informeren over de sociale media cijfers en de verbeteringen die Telenet het afgelopen jaar heeft kunnen verwezenlijken.

Je kan de volledige infographic hieronder in pdf downloaden, maar nog leuker is natuurlijk de interactieve ervaring via de link.

Veel plezier!

Sociale-Media-_telenet.pdf

PDF - 1.7 Mb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be