Telenet en These Days Y&R openen Game of Thrones seizoen 4 met flitsende longread.

Game of Thrones is dé tv-hype van het moment. In Vlaanderen kun je de start van seizoen 4 vanaf zondag 13 april bij RIO volgen. Wat voorafging? Telenet frist je geheugen op met een longread.

Game of Thrones, de succesvolle fantasyreeks van HBO, is hot. Zo bleek onlangs nog toen 50 fans een ticket konden verdienen voor de exclusieve preview van seizoen 4 in Utopolis Mechelen.

In Vlaanderen kun je de reeks volgen bij RIO van Telenet. Het nieuwe seizoen start er op zondag 13 april. Maar wie voordien een paar episodes - of complete seizoenen - miste, zal raar opkijken bij sommige intriges en personages. Tijd dus voor een update!

These Days Y&R creëerde voor Telenet een handig overzicht van de serie in een longread. Terwijl je scrollt, passeren alle families en bonte karakters de revue: van Westeros tot Essos. Historiek met een vleugje humor.

Het geheel is verrijkt met paginagrote stills, kaarten, animatie... en een draak. En voor wie graag gokt: bij alle personages staat een gewaagde voorspelling. Blijven ze leven in seizoen 4 - of gaan ze dood?

Surf naar telenet.be/got en je bent weer helemaal up-to-date.

 

 

 

Over Rio

Rio, dat is de nieuwe tv-beleving van vandaag. Vergeet die avonden waarop je tv kijkt uit gewoonte, maar ga voor een 10 op 10 tv-avond en geef je ogen vanaf nu altijd hun volle goesting. TV, computer, tablet, smartphone... Je maakt van elk scherm een tv-scherm met Rio. En ben je op stap? Dan neem je Rio gewoon mee dankzij Wi-Free. Het hele Rio-aanbod staat altijd voor je klaar. Zonder onderbrekingen. Met Rio betaal je één vast bedrag per maand, alles inbegrepen. Je hoeft dus geen films meer per stuk te balen noch nodeloos alle DVD's aan te schaffen. Bovendien kan je genieten met meerderen van hetzelfde abonnement. Je kan maandelijks in- of uitstappen, zonder extra kosten.

Over Telenet

Telenet is een toonaangevende provider van media- en telecommunicatiediensten. Het bedrijf pitst zich toe op het aanbieden van kabeltelevisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan hoofdzakelijk residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel. Telenet levert bovendien diensten aan bedrijven in België en Luxemburg. Telenet is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be