Telenet pakt uit met z’n ‘best of social media’ van 2015

en pakt samen met These Days opnieuw uit met Social Media Rapport

Naar jaarlijkse gewoonte ging het in 2015 weer vollenbak op de social media-kanalen van Telenet. Een goeie reden dus om de meest memorabele Facebook-posts en tweets nog eens op een rijtje te zetten, de leukste reacties te tonen en de likes en shares te tellen. Eveneens naar jaarlijkse gewoonte verwerkte These Days al deze info in een mooi en overzichtelijk social media-rapport.

2015 was het jaar van de iPhone 6S, de lancering van Play Sports, de #ChooseSides-campagne voor seizoen 5 van Game of Thrones, het Fanplan, leuke cartoons van Lectrr … en nog zoveel meer. Herbeleef alle leuke momenten via:

snap.telenet.be/snapbox/socialmediareport2015/

250.000 social fans erbij

We kunnen je alvast verklappen dat het aantal fans en volgers via  alle social kanalen met 250.000 steeg, tot maar liefst 400.000! Telenet gebruikt z’n social media niet alleen om nieuws te delen, maar ook om te luisteren naar z’n klanten en te antwoorden op hun vragen. Met resultaat: uit een onderzoek van Coosto bleek onlangs nog dat Telenet zowel op Facebook als Twitter het meest social merk is, met een pak interacties én complimentjes van de fans als gevolg. Bij These Days zijn we, als een van de voornaamste social media-partners van Telenet, klaar om die lijn ook in 2016 vollenbak door te trekken.

SocialMediaReport_2015_2.pdf

PDF - 6.1 Mb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over VML Belgium

 

 

Neem contact op met

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

erwin.jansen@vml.com

www.vml.com