Telenet verstuurt 1,2 miljoen slimme filmpjes naar z’n klanten

‘Hoe kan ik het meeste uit m’n product halen bij Telenet?’ Op die vraag kregen de klanten de komende dagen een antwoord in 1,2 miljoen, door These Days, op maat gemaakte en gepersonaliseerde video’s.

Het doel van de filmpjes is simpel: de klanten informeren over hun Telenet-diensten én hen een pak tips en promoties aanbieden.

De manier waarop dat gebeurt, is dat niet. Want waar de ene klant vooral gebaat is met uitleg over zijn internetverbruik, heeft de andere nood aan wat info over mobiel bellen of de mogelijkheden van de vele Telenet-apps. De oplossing: iedere klant zijn eigen spot.

Uit talloze bouwstenen van gefilmd beeldmateriaal wordt voor elke klant automatisch een smart video op maat samengesteld. Bepaalde informatie van de klant zoals zijn naam, pakket en verbruik beinvloeden niet alleen de spot maar worden er ook live in verwerkt. Het gevolg: net zoveel mogelijke combinaties als er Telenet-klanten zijn.

Credits:

Client: Telenet
Contacts: Nathalie Rahbani, Elke Weyts, Dieter Eerens
Agency: These Days 
Account: Stephanie Katic, Sophie Steyaert
Chief Creative Officer: Werner Van Reck
Creative Directors: Pieter Staes, Manuel Ostyn
Creation: Pieter Staes, Manuel Ostyn
Design: Kelly Catteeuw
Producer: Bruno Dejonghe
Radio Production: Studio Helsinki
Video production : Geronimo
Smart video platform & data management : Sunday Sky

Telenet Wopenize

MOV - 32 Mb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be