These Days & Play More klinken met bloggers

 

Onlangs lanceerde Play More - het Telenet-pakket met topfilms, HBO-series en veel meer - Seizoen 7 van Game of Thrones. In wereldpremière, op hetzelfde moment als in de VS. En These Days maakte dat zowel journalisten als bloggers dat geweten hebben.

 

Zo kregen de verzamelde pers en een selectie invloedrijke tv-kenners vooraf een straf wijnpakket. Inclusief alle nodige info op perkamentrol. Gemaakt in Game of Thrones-stijl, gebotteld in Westeros. De unieke flessen droegen de naam van 3 bekende 'châteaux' uit GoT: Meereen, Winterfell en King's Landing. En ze werden gesmaakt door een pak influencers. Gevolg: het weekend van de première kon je in kranten en magazines, op sites en Social Media niet naast Game of Thrones kijken.

Credits

Client: Telenet

Contacts: Jorgen Vranken, Ellen Mengels, Marilyn Debisschop, Kathleen Colpin, Suzanne Quaghebeur

Agency: These Days Wunderman Y&R

Creative Directors: Pieter Staes, Manuel Ostyn

Creation: Maarten Hofman, Katrin Van Eycken

Copy: Frederik De Brant

Account Management: Stephanie Katic, Lennie De Wit

Design: Nathalie Wlostowski, Sebastien Greffe, Rudi Vanhecke

Studio: Anja Van den Broeck

Print Production: Sofie Verschaeren, Jean De Moor

 

 

Joke Tersago

These Days

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be