These Days brengt de nieuwe Danio tot leven

Kiezen om het leven ten volle te leven, dat is waar het vernieuwde Danio voor staat. In die spirit creëerde These Days een campagne die start met de lancering van Danio Banana Split. Een smaakvolle combinatie van yoghurt met banaan en chocolade.

De baseline 'Taste life. To the full.' werd vertaald in een stoer maar stijlvol portret. We zien een craftsman volop genieten van zijn passie. En in één beweging ook van zijn favoriete Danio-variëteit.

Het gaat om de eerste uit een reeks nieuwe spots. Ze verschijnen vanaf deze week op tv en youtube. In een latere fase volgen ook nog een activatie op het web en het winkelpunt.

 

Credits

Client: Danone

Contacts: Quirine Faber, Marjolein Boogers,  Pierre-Louis Bertrand, Eline Van Exel

Agency: These Days Wunderman Y&R

CD: Pieter Staes & Manuel Ostyn

Creation: Bram Van Looveren, Joeri Quinet, Tom De Block

Strategy: Toon Diependaele, Julie Bogaerts

Account: Damien Dubois, Charlotte Jaroš

Agency Producer: Dan Vanderbist

Film Production Company: Rococo

Director: Jan & Raf Roosens

Sound: Sonicville

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be