THESE DAYS DUMPT DE WINTER VOOR JBC

Om de nieuwe lentecollectie van JBC te lanceren, creëerde These Days een campagne die op ludieke wijze afscheid neemt van de winter. Op het menu staan 2 tv-spots waarin een winters symbool aan diggelen geslagen wordt, om vervolgens de lente te onthullen. Een derde tv-spot focust op patches, die gratis te verkrijgen zijn bij JBC bij aankoop van een jeansitem. Ook in radio wordt er over de patches gecommuniceerd. Hiervoor werd een nieuwe auditieve identiteit gemaakt.

De campagne kadert binnen de nieuwe strategie van het kledingmerk. Voortaan zal JBC haar sterke roots als sympathiek familiemerk verder uitbouwen met meer enthousiasme en energie.

Credits

Client:JBC

Agency: These Days

Client Contact: Karen Hellemans, Evelien Peeters

Account:Ine Beeckmans, Veroniek Hesters

Creative Director: Max Heirbaut, Sebastien Greffe

Creation: Jan Denys

Strategy: Denis Ghys, Katleen De Vlieger

Agency Producer: Bruno Dejonghe

Production company: Roem

Director: Ralf Demesmaeker

Design: De Kwekerij

Sounddesign: Menno Van Riet

 

 

JBC_Radio_NL10s_Dump-de-winter_v1_150217.mp3

MP3 - 236 Kb

JBC_Radio_NL20s_Dump-de-winter_150217.mp3

MP3 - 470 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be