These Days en de Media Marktexperts: garantie voor een fantastische kerst.

December is de maand waarin iedereen traditiegetrouw op zoek gaat naar hét perfecte kerstgeschenk. De plek bij uitstek om op cadeautjesjacht te gaan, is uiteraard Media Markt. Je kunt er niet alleen alle producten vasthouden én testen, er staat bovendien een legertje Media Marktexperts klaar om hun passie en kennis met je te delen. 

Nu nog het feestmaal niet laten mislukken, en Kerstmis wordt een voltreffer!

Media Markt gaf These Days de opdracht om een kerstcampagne te ontwikkelen die de vakkennis van hun experts naar voren schuift. Het resultaat is een warme tv-spot, die ondersteund wordt door een radioluik, en abribussen met daarop lokale experts.

Credits

Client: Media Markt

Marketing Director: Liesbeth Dupon

Advertising Manager: Davy Claeys

Advertising Coordinator: Claire Houttave

Agency: These Days

CD: Werner Van Reck

Creation: Tijs Dejonckheere & Wout Geysen

Account: Tom Thijs, Ena Stevens

Production: Caroline Van Ranst

Film production company: The Breakfast Club

Sound: Menno Van Riet

radiospot NL

MP3 - 704 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be