These Days en deSingel bezorgen je kippenvel.

Onder het mom van “deSingel Raakt” bedacht These Days een tv-spot om een reeks van vijf symfonische topconcerten te promoten, georganiseerd door deSingel. Deze concerten vinden uitzonderlijk plaats in de Koningin Elisabethzaal om nog meer oren kennis te laten maken met klassieke muziek.

De spot speelt in op het feit dat je live topmuziek ervaart met al je zintuigen, niet enkel met je gehoor. En dat het zelfs in staat is om je fysiek kippenvel te bezorgen. Een 3D-animatie toont je dit van heel dichtbij op muziek van ene Anton Bruckner.  

Client: deSingel

Contacts: Katrijn de Wit, Kristien Gerets, Jerry Aerts

Agency: These Days

CD: Manuel Ostyn, Pieter Staes

Creation: Tijs Dejonckheere, Wout Geysen

Design: Natalie Wlostowski

Motion design: Mikael Naudet

Design direction: Sébastien Greffe, Max Heirbaut

Strategy: Dimitri De Lauw, Evert Van den Broeck

Account: Ine Mannaerts

Sound: Menno Van Riet

Producer: Bruno Dejonghe

Animation company: Xiola

Director: Jan Snoeckx

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be