These Days en JBC zitten elkaar als gegoten.

Na een uitgebreide consultatieronde heeft modemerk JBC besloten om zijn communicatiebudget toe te vertrouwen aan de specialisten van These Days. Het bureau zal vanaf 1 januari de volledige communicatie van JBC België, Duitsland en Nederland verzorgen.

Bart Claes, CEO JBC: “De combinatie van een brede competentie en een diepgaande expertise in vrijwel elk communicatiedomein heeft uiteindelijk de doorslag gegeven. En de goesting die van in het begin duidelijk aanwezig was bij het hele team. We zijn er zeker van dat we de juiste businesspartner gevonden hebben om onze ambities op korte én lange termijn mee te helpen realiseren.”

Erwin Jansen, CEO These Days: “Dat het klikt is een understatement. Bart en Ann hebben een prachtig bedrijf uitgebouwd en zich omringd met een jonge en enthousiaste ploeg marketeers. Die willen wij graag ondersteunen met al onze kennis en creativiteit, om zo het merk JBC op de verschillende markten verder te versterken. Dat wordt misschien nog de grootste uitdaging: aan het succesverhaal van JBC een nóg sterker vervolg, euh, breien (lacht).

These Days zal het JBC-team ondersteunen in o.a. brand communication, crm, social, digital, content marketing, direct marketing, shopper marketing, design en activatie

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over VML Belgium

 

 

Neem contact op met

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

erwin.jansen@vml.com

www.vml.com