These Days en Luc Haekens geven kritisch sportcommentaar voor Play Sports

These Days trapte vorige week de tweede seizoenshelft op gang met een opmerkelijke campagne voor Play Sports. Hierin maakt radio-icoon Jos Willems zijn rentree als sportcommentator. In zijn onmiskenbaar enthousiasme blikt hij terug op enkele indrukwekkende hoogtepunten die voor de winterstop te zien waren op de sportzender van Telenet. Een enthousiasme dat meteen wordt gecounterd door de tweede commentaarstem, Luc Haekens.

De campagne wijst sportfans erop dat het strafste dit seizoen nog moet komen. Want de competities barsten pas echt los na de winterstop. Dankzij Play Sports mis je daar geen seconde van.

Credits: 

Client: Telenet

Contacts: Marilyn Debisschop, Peter Vindevogel

Agency: These Days

Account: Stephanie Katic, Mieke Moortgat

Creative Directors: Pieter Staes, Manuel Ostyn

Strategic Planner: Nicolas Moerman

Creation: Tomas Van Loon, Pieter De Lange

Production: Bruno Dejonghe, Ruben Van Den Heuvel, Mathias Lewis

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be